Co je to vlastně tantra?

Slovo tantra se dá přeložit jako „splétání“. Je tím myšleno to, že je všechno spolu spojeno, spleteno. Tantra nám může pomoci rozproudit veškeré energie, a to jak životní, tak sexuální. Díky tantře se učíme žít nejen v lásce, ale také v touze. Někdy bývá tantra nazývána tajným učením a její filozofie je opředena mnohým tajemstvím.

Základ tantry

Tantra vám pomůže odhalit, jaké bloky, naučené vzorce a další překážky ti brání žít naplno. Díky tantře můžete snadněji pochopit svou přirozenost. Je důležité naučit se milovat sám sebe přesně takové, jací jste. Láska k sobě samému je základem tantry. Díky tantra masáži můžete nahlédnout do oblastí, jako jsou vztahy, partnerství, emoce, erotika, bezpečí, souznění, ale také spiritualita.

Pro koho je tantrická masáž

Tantrická masáž vám otvírá cestu nejen k poznání sebe sama, ale také k duchovní cestě a hlubokým prožitkům. V dnešní době je spousta lidí, kteří se cítí opuštění, nemilovaní a žijí svůj život bez doteku. Někteří z nich mohou žít i v partnerství, ovšem nedostává se jim tolik něhy nebo vášně, kolik by si představovali. Při tantrické masáži se maximálně uvolníte a zároveň se můžete naučit zacházet s pocity jako je například strach, smutek, radost, touha a žárlivost. Masáž je určena každému člověku, který chce udělat něco pro sebe, pro své tělo a také pro svou duši.

Výběr salonu je důležitý

V luxusním masážním salonu Harmony Spa vás čeká láskyplná atmosféra, útulné prostředí a příjemný kolektiv profesionálních masérek a masérů, kteří vás tantrou provedou krok za krokem. Naučíte se radovat z touhy, erotiky a smyslnosti. Uvolníte se a sami se rozhodnete, jaký druh masáže chcete zažít a jaké zkušenosti si z nich odnést. Užijete si dotek, intenzivní prožitek a naplnění touhy. Budete mít příležitost poznat sami sebe tak, jak jste se ještě možná nepoznali.

Srovnání tantrické a erotické masáže

Často si lidé myslí, že tantrická masáž je jen erotická masáž. V těchto masážích je však velký rozdíl. Erotická masáž trvá maximálně hodinu, tantrická masáž je však i dvakrát tak dlouhá. Často trvá až tři hodiny. U erotické masáže se může i masírovaný dotýkat masírujícího, u tantrické masáže jsou doteky masírovaným pouze přijímány. Zároveň je u tantrické masáže důležité prohloubení dechu, duševní naladění a také vnímání vlastního těla. Při erotické masáži jde hlavně o sexuální uvolnění a dosažení orgasmu.

Zajímavosti, které vás naučí tantra

  • Každý člověk prožívá milování i dotek celým tělem. Při hlubokém vnímání doteku je tedy možné cítit tento děj v celém našem těle.
  • Tantra dokáže povýšit každý sex na milování. V první řadě vás naučí milovat sama sebe, své tělo, své touhy a myšlenky. Poté můžete milovat i druhého, jeho tělo a také společný prožitek.
  • Mnohdy orgasmu dosáhnete i tehdy, když žijete ve stresu a napětí. Pokud však tyto negativní vlivy odbouráte, například pomocí tantrických masáží, tak můžete zažít mnohonásobný orgasmus a jeho prožitek se také prohloubí.

Díky tantře se naučíte vnímat svět úplně jinak. Budete si více vážit okamžiku, užijete si obyčejné chvíle a prohloubíte mezilidské vztahy.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: